søndag 9. mai 2010

Bursdagfeiring :)

Slik som seg hør og bør er Mattias blitt feiret i alle vinkler og kanter... Det er jo tross alt den første bursdagen hans ;)

Torsdagen feiret vi med farmor og farfar som kom fra Danmark for å være her sammen med han på bursdagen, og i dag var så det store barnebesøket :)Vi var 9 barn (inkludert Mattias og hans 17 år gamle fetter, som nok vil diskutere litt på å gå under barnekategorien, men det får han fint finne seg i akkurat i denne sammenhengen...)

Da alle var kommet måtte vi først få litt saltmat i kroppen, da er det mest naturlig med potetstappepinnsvin, hotdoger og saft, før det var tid for de litt mer søte sakene...


Jeg var så heldig å få en "bursdagkakeoppskriftsbok" av min svigerinne til bursdagen, og her fant jeg da oppskriften på den fantastiske "banankaninkaken". Opprinnelig var det en rosa type "playboykanin", men jeg synes nå streng tatt det passet litt bedre med grønt til gutten våres. (Så matchet den også den hjemmelagde bursdagskronen mor her snekret sammen en sen onsdag aften...)

Det utrolig flotte toget er spesialbestilt av Anne Elisabeth. Tusen takk søteste du :) Det er helt utrolig hvor flott en kake kan bli om bakeren har litt tålmodighet, fantasi og mengder med smågodt på lur :) Jeg satser stort på at denne kaken blir fast innslag på alle bursdagene hans jeg ;)

Etter all spisingen trengte vi å lufte oss litt. Da passer det sånn sett fint at jeg synes det er tull å sende med barna en snopepose hjem fra bursdagbesøk (de får liksom sukker nok i seg gjennom kakene...), og jeg hadde derfor heller kjøpt masse såpebobler. Det er alltid gøy å blåse bobler, og det var jo meldt strålende sol. . ? Frisk bris til tross, så koste vi oss nå ute med alle boblene. Det er rart med det, det enkle er ofte det beste :) Ordtaket "små barn, store gleder" er så sant som det er sagt!

Den høyst elskede gutten fikk selvsagt unødvendige flotte og mange gaver, her er et bilde av noen av alle de flotte tingene venner og familie har kjøpt til ham. Tusen takk alle sammen, for flotte gaver, gode tanker og nye minner! Tusen takk for at dere var med på å gi Mattias (og ikke mionst oss foreldre) en fantastisk flott feiring. Han har nemlig vært helt i hundre i dag! Han har hatt det så gøy at han knapt tok seg tid til å hverken smake på is eller kake. Han er nå badet og lagt trygt i seng, der han akkurat nå ligger og forteller sin elskede Tussi-bamse om alle opplevelsene han har vært med på i dag :)

2 kommentarer:

 1. Anne Elisabeth9. mai 2010 kl. 23:28

  Var veldig koselig å få være med å feire Mattias sin bursdag=)

  og jammen bra jeg har litt tålmodighet;)
  men bra kaken falt i smak,ingen problem å lage tog vært år på denne tiden..men jeg kan lage andre kaker og..hehe..feks fotballbane,sjørøverskip..jeg bare nevner det;)

  SvarSlett
 2. Han tar gladelig imot andre kreative innslag også :) Det skal ikke stå på det!
  Tusen takk, igjen!

  SvarSlett