mandag 10. mai 2010

Ulykkesfuglen

Nå er jeg nettop ferdig med min siste bok av Camilla Læckberg, en av mine fire favoritter blandt kvinnelige krimforfattere. Bare sånn for ordens skyld er de andre Liza Marklund, Anne Holt og Sarah Blædel, så har vi det på det rene :)
Det er jo ikke mye tid til lesing i livet mitt for tiden, og da er det deilig å ha en lettlest krimi liggende, klar til de stundene som trenger lesestoff (som oftest i badekaret eller på sengekanten).
Læckberg skriver levende og godt, med innlevelse i både offer, morder og og etterforskere sine situasjoner. Det er som om hun har en egen evne til å fange menneskets psyke, og beskrive de personlige uttrykkene den fører med seg.
Denne handler fortsatt om etterforskeren Hedstrøm og forfatteren Erita Falck, nr 4 i rekken om de, og den lille byen, Tanumshede. I denne boken starter en realityserie innspillinger og utsendelser herfra, og når en av deltakerne blir funnet drept, strømmer naturligvis landets journalister til!
Da er det lett for politiet og glemme et annet mistenkelig dødsfall i byen, avholdskvinnen som døde av alkoholforgiftning. Sakte men sikkert får Hedstrøm nøstet trådene sammen, og ser muligens en sammenheg mellom dødsfallene?

1 kommentar:

 1. Tusen takk for kommentaren!:)
  Ble sittende å lese på bloggen din nå....har så liten tid til blogging for tiden, så det er en stund siden jeg var innom sist...
  Mattias er bare helt herlig, da!! Monsterbuksen var veldig stilig.
  Så ut som dere hadde et kjempekoselig beskø for ham.
  Ønsker dere alle 3 fine vårdager!!:)
  .....håper for n'te gang vi ikke ser mer av snøen nå før til vinteren igjen!!:)

  SvarSlett