onsdag 19. mai 2010

Nedarvet interresse?

Jeg har arvet "Det STORE håndarbejdsleksikon" av min mor. Jeg tror at det er en bok hun har arvet etter Oldemor, men det har jeg litt glemt å spørre henne om, så det tør jeg ike påstå :) Min mor har ikke brukt den på flere år, så nå, endelig klarte jeg å mase meg til å få den!
Uansett: Det er fantastisk! Her skal jeg (i det minste i teorien) kunne lære ALT det er å lære om hekling, sying, strikking, brodering osv.

Det er noen flotte illustrasjoner og bilder i boken, som tydelig viser at denne er utgitt i starten av 70-tallet.

Kanskje skal jeg bli så god til å hekle at jeg rett og slett hekler meg en "lang vertinnekjole"? Eller kanskje skal en av mine gravide venninner få en heklet sengehimmel til babyen sin? Hvem vet? Det er nok fullt mulig at jeg lærer og hekle også, det er jo tross alt kun halvannet år siden jeg begynte å strikke :)

Hvis ikke vil jeg uansett ha stor glede av boken!

Foreløpig er det fantastisk morsomt å bare bla litt i denne, så kan det nok være at jeg på sikt lærer meg masse nytt. Det vil tiden vise :)

5 kommentarer:

 1. Jeg tror at det er en bog hun fik i fødselsgave da hun var 16 - 18 år, jeg kan huske at hun fik den, så den er jo meget gammel nu ;o)

  SvarSlett
 2. Nej Morten. Jeg har arvet den efter farmor

  SvarSlett
 3. Når ja så ok da ;o) jeg kan bare huske at du fik den, men det er jo også megggeeettt lang tid siden.

  SvarSlett
 4. he he, ja det var jo i "gamle dage" :) Men fin er den!

  SvarSlett
 5. gravide venninner vil absolutt ha en slik sengehimmel :)

  SvarSlett