tirsdag 28. september 2010

Barnehagefoto


Ja, nå er vi blandt dem som årlig lokkes av fotografene... Vi har nettop fått tatt bilder av Mattias (og resten av avdelingen hans naturlig nok) i barnehagen. Fotograferes måtte han jo, men jeg skulle jo ikke kjøpe noen bilder...

I går fikk jeg sms av Fame om at bildene var klare til bestilling på deres nettsider. I følge min plan ville vi kun ha et lite gruppebilde (sånn at Mattias får det i albumet sitt) og et passe bilde av han. Men.... Den som endte opp med å bestille et stort potrett på lerret i tillegg til de vanlige bildene? Joda det var meg det gitt... Jaja, litt blakkere men nå gleder jeg meg plutselig til å gå i posten å hente alle disse unødvendige (men akk så vakre) bildene av arveprinsen ;)

Så får jeg heller akseptere at huset blir dekket med bilder fra tak til gulv hvis vi skulle få flere barn ;)

2 kommentarer:

 1. For en nydelig gutt dere har.

  Rart med innkjøpt og bestillinger, for det blir ofte mer enn man hadde tenkt.

  Skjønner godt du gleder deg til å få bildene i posten. Det blir helt sikkert flott, og så får dere jo et flott minne.

  Klem

  SvarSlett
 2. Så fin han var på bildet! Skjønner godt at du bestilte bildene fra Fame, jeg har gjort det hvert år i barnehagen til min gutt! Noen henger i rammer i stuen, mens andre ligger i en skuff... Fikk et tips fra en, og det var å ta alle barnehagebilder, skolebilder og gruppebilder inn i et album, da har man alt samlet på et sted:)

  SvarSlett