søndag 5. februar 2012

En søndagsfrokost...

Idag har vi flottet oss litt i frokosten, med ovnsbakte egg i avocado.

Det så spennende ut (knus et egg,og slå det inn i en halv avocado, og settdet i ovnen på 200 grader til det er stekt). Men jeg tror vi stekte det bittelitt for lenge og at avocadoen ikke var moden nok (det er jo ikke lett å få god avocado i februar liksom...), for den heelt store kulinariske opplevelsen var det ikke.


Noen ganger er det enkle og kjente det som slår best an. Det var det også i dag, med friskpresset
appelsinjuice (ved hjelp av en god gammeldagsappelsinskviser) og en appelsin bit
inne i en babyfeeder, til Siljemoren :) Da var både Mattias og Silje meget fornøyet :)

Jeg tenkte det var på tide å starte litt med smaksprøver til henne nå snart.

Hun er nesten 5 måneder, og da er det deilig å få sitte "sammen med" familien og spise litt selv. Utenom disse små fruktene hun sutter på av og til fullammes det fortsatt her i huset,
og det fortsetter vi i hvert fall med til ETTER sydenturen vår. (Jeg orker ikke tanken på koking av vann og flasker der nede..)
Ellers er det nesten snøstorm her. Det blåser og fyker sånn med snø, at til og med Mattias begynte å grine etter en halv time ute og bare ville inn. "Det låser sånn mamma!" Så nå er vi trygt innomhus igjen, og klar for mer søndagskos :)


1 kommentar:

  1. Ehm...det der egg-greiene så ikke så voldsomt godt ut, nei :) Gøy at Silje ville smake litt appelsin! Kanskje det må prøves..har bare prøvd eple i nettet foreløpig, og hun er vel ikke akkurat overbegeistret....Ser ut som den verste "låsingen" har gitt seg :D

    Monis

    SvarSlett