mandag 28. juni 2010

7 år med kjærlighet

Gratulerer til oss :)
I dag er det 7 år siden jeg traff min skjønneste Ricco. Vi blir nok aldri enige om akkurat hvordan det skjedde, men hovedlinjen var:
to single, musikkglade mennesker på Roskilde, foran Orange scene, med Coldplay på scenen. Det var det som trengtes, så var det skapt en magi, fra første stund, som ingen av oss hadde opplevd før.
Etter det gikk ting slag i slag, og mindre enn tre måneder etterpå var hytten min solgt, jobben sagt opp og jenten selv var flyttet til Nørresundby, på lykke og fromme. Og jammen er det deilig å sitte i dag, og se at det var godt jeg turde! Jeg tør ikke engang tenke på alt jeg hadde gått glipp av om jeg ikke turde...

Om dagen i dag vil jeg si til dere alle:
Den som intet våger, intet vinner!
Det er ikke alltid bra å tenke for masse gjennom ting du gjør ;)
Grip dagen :)

3 kommentarer:

 1. Her snakker vi skikkelig lovestory;)
  Gratulerer så mye med 7års-dag =)

  SvarSlett
 2. Det er bra - man må våge å satse litt, ja! Det er vel ofte sånn at man har litt ulike oppfatninger av HVA som egentlig skjedde akkurat den dagen/kvelden man møtte sin kjære. Jeg og mannen min er ikke heeelt enige om hvem som sjekka opp hvem. Men samme det, når det endte godt!

  SvarSlett
 3. Ja, ofte er det godt å våge og satse :) Enig med deg Pia, i at det nok er flere rundt om som er uenige i hvem som sjekket opp hvem :)

  SvarSlett