søndag 27. juni 2010

Sommerferie :)

Nå er vi vel fremme på vår destinasjon. (Godt er det siden vi kun skulle kjøre 600 km og dro halv syv torsdag morgen...)
Jeg hadde grudd meg for bilturen til Kristiansand. Jeg var rett og slett nervøs for om Mattias klarte en så lang tur.
Derfor var tidskjemaet godt, og jeg hadde pakket med diverse leker, til både inni og utenfor bilen, gode matpakker og til og og med dvd spiller som nødplan, dersom alt annet slo feil.
Her var det helt ubegrunnet frykt alt sammen... Turen gikk kjempefint!
Vi har hatt med min niese på 3 år også, og de to små har hatt stor glede av hverandre, lekt og pratet sammen :) Vi tok lange pauser og hadde overnatning på Evje, før vi skulle ta båten fra Kristiansand til Hirtshals fredag ettermiddag.
Mattias fikk plutselig skyhøy feber på båten, og var totalt utslått hele turen. (Men utenom det vi hatt en drøm av en start på ferien vår!)
De få minuttene han var våken, satt han bare apatisk på fanget mitt. Gutten tilbragte derfor den knappe 3 timer lange turen, sovende vekselvis på min eller farens arm.

Fredag kveld kom vi godt frem til Gøttrup, hvor familie, is, kosing og bading ventet på oss :)

Nå skal vi nyte de neste dagene, og krysse fingre for at gutten vår blir frisk snart :)

3 kommentarer:

 1. Så bra at turen gikk fint da! skjønner det der med å grue seg.. tenker jo ofte på det som kan gå galt.. og da er det så kjekt når man ser at at det gikk fint likevel:)
  dere må ha en aldeles fin ferie videre og kose dere kjempemasse!!
  sommerklemmer fra meg:)

  SvarSlett
 2. Så flott å høre at alt gikk bra da sett bort i fra feberbyen..
  Håper resten av ferien blir herlig og at dere er heldig med været:)

  klemklem

  SvarSlett
 3. Takk for det! Jeg tror det er en "mødre-ting" dette med å bekymre seg litt for masse over alt som, rent teoretisk, kan gå galt. Lurer på om det skjer når de kutter navlestrengen, for egentlig var jeg ikke sånn tidligere :) Nyt ferien dere også! Klem

  SvarSlett