tirsdag 8. juni 2010

En dag i Lekeland med store barn :)

I dag har vi hatt besøk av en jente som har barnehagen sin tatt ut i streik, og da er det jo alltid litt gøy å finne på noe litt annet enn vi pleier å gjøre :) Etter den sedvanlige turen til Terapibadet etterfulgt av en formiddagshvil, pakket vi oss i bilen og kjørte til Sotra for å klatre og hoppe litt i Lekeland.

Der har vi kun hvert en gang tidligere og da var Mattias sånn passe lite engasjert. I dag derimot var gutten helt i hundre!

Han har klatret det han er god for, og ledd så mye at han knapt har klart å stå oppreist!

Så turen verdt var det uten tvil! Han nektet imidlertid å seile ned igjen fra klatrestativene, men insisterte på å klatre både opp og ned seilebanen (da er det nok litt til hjelp med sklisokker må man tro...)

Vi dro dit sammen med den søte jenten vi hadde på besøk og en venninne av meg som også var "streikebarnevakt" for en en liten gutt. Vi utgjorde faktisk alle gjestene på Lekeland i dag så vi har riktig boltret oss :)


Vel hjemme har han øvd på å gå, så nå tror jeg vi helt trygt kan slå fast at han går selv! Store gutten vår spaserer relativt stødig og elegant rundt på gulvet, til han blir lei og setter seg ned! Kanskje dette kan bli starten på en (sannsynligvis kortvarig) periode uten konstant knall, fall og blåmerker?

Etter en fantastisk moro og begivenhetsrik dag er Mattias gått ned for telling for natten, og mor her har hatt seg en liten times hvil :)
Bedre enn dette kan det vel neppe bli!

Her har den godeste klatremesteren tatt seg en velfortjent hvil mellom slagene i Lekeland :)

2 kommentarer:

  1. Takk for en koselig playdate =)
    dette må vi gjøre flere ganger,snakk om luksus å ha hele lekeland for oss sjøl ;)

    ikke bare du som måtte ha deg en liten powernap,ble èn her og ;)

    SvarSlett
  2. Selv takk :) Jeg er klar for nye playdater så snart jeg har fri! Blir en del jobing på meg frem til ferien, men kanskje har jeg plutselig en friformiddag :)

    SvarSlett