onsdag 23. juni 2010

Sommerferie :)

Da vi satt med bordet i morges og jeg sa: "Nei, nå må mamma gå på jobben", begynte Mattias bare å vinke. DET er, for meg i det minste, et tegn på at nå har mammaen gått nok på jobben!
Og nå, endelig! Vakt nr 9 på rad er overstått og jeg er klar for sommerferie!

Mannen og naboen har fullført de 45 metrene med fundament til mur, uteplassen er ryddet og klar for murere. ALT er klart for FERIE :)

Den siste gode uken har jeg følt at jeg knapt har sett guttene mine, og da er det godt at vi nå kan se frem til knappe 3 uker med kvalitetsfamilietid.

(Etter de ukene er gått er nok Tomaz ferdig med å legge belegningsstein utenfor, og da ryker vel siste rest av ferien med til å jobbe utenfor her ja...) Men det blir bare koselig!


Nå gleder jeg meg bare til å nyte familien min, sommeren og late dager. "Livet er ikke bare burdeburde, nå gjør jeg det jeg har mest lyst til i stedet for!"

Unner dere alle det samme :)

3 kommentarer:

 1. Ha en strålende ferie og kos dere i Danmark =)

  også MÅ vi få til en daiquiri-aften iløpet av sommeren ;)

  SvarSlett
 2. hei hei :)) ja nå er det lenge siden jeg har oppdatert meg, både hos andre og inne hos meg selv. Med bryllupsplanleggingen har blogging måtte vike, ville jo ikke avsløre bridezillaen i meg ;))

  Så deilig det skal bli med ferie, høres ut som dere trenger litt gotid sammen nå. Må dere kose dere masse også håper vi været holder!!

  Ps, slutter nok ikke å blogge, men ønsker litt mere kontroll over hvem som leser. Utrolig huggelig at du vil fortsette å følge uansett. Klem :))

  SvarSlett
 3. Takk for det :) Vi koser oss veldig så langt. Håper dere også nyter sommeren.
  Klem

  SvarSlett