lørdag 3. juli 2010

Sommerloppemarked

Vi er jo som kjent på ferie akkurat nå, og dagen i dag har vi brukt på å vasse rundt inne i Fjerritslev, på sommermarked. I reklamen stod det at det var masser av boder, og jeg gledet meg stort til godt gammeldags kremmermarked. Jeg kan trygt si at jeg ble positivt overrasket!

Det var masse boder, hele gaten var fyllt av små og store utsalgsboder, og de solgte... Ja, de fleste solgte godt gammeldags kremmerverk :)
-Eller skrammel som det også kalles her!

Noen hadde regelrett boss i bodene sine, andre hadde benyttet anledningen til å rydde opp hjemme, og solgte lopper av varierende slag, og innimellom kom boder med hjemmelagde trefigurer, strikket, heklet og hjemmesydd tøy, hjemmelagde smykker og dekorasjoner av ymse slag. Akkurat sånne ting elsker jeg bare å gå og snoke i! Hadde jeg hatt bedre tid og en litt mindre utålmodig gutt med på slep, kunne jeg lett brukt et par timer til inne i Fjerritslev i dag ja :)

Jeg kom meg hjem med noen flotte håndskårne og malte kleshengere til 25 kr stk, et koselig puslespill til en tyver og en pose brukt Duplo. (Som vanlig kjøpte jeg derved kun ting og tang til Mattias, men... Når det kommer til det så er det jo akkurat som det pleier å være...)

Nå har jeg bedt svigerfar kreere noen flere kleshengere med figurer fra Andeby, for jeg synes det var en gøy ide, og han liker sånt (tror jeg i hvert fall...)

Etter at bodene stengte (de er faktisk kun åpen fra kl 10-13, men det er så hver lørdag i juli og august) var det tid til å ligge litt å gynge i hoppeslottet og få en soft is (jeg glemmer alltid at det egentlig er veldig kvalmende, og endte opp med å bestille hver sin, og deretter kaste halvannen... Når skal jeg egentlig lære?)
var det godt å komme hjem å få en time på puten. Det er tropevarme her, og da blir jeg så merkelig trøtt.
Men, jeg klager ikke over varmen;) Fortsatt god helg!

5 kommentarer:

 1. Hørtes ut som en perfekt dag :)
  Kos dere videre på ferie!

  SvarSlett
 2. Høres ut som dere har hatt en kjempe fin dag!
  Nydelig!
  Ha en vidre fin kveld & kos dere på ferien.
  Klem fra Christina

  SvarSlett
 3. Takk for det, og takk for visitten :)

  SvarSlett
 4. Åå det ser ut som dere har det kjempekjekt der nede i danmark!
  og så artig at du hadde meg i bakhodet når du var på loppisen.. så snilt av deg!
  kose dere masse videre på ferien:)

  SvarSlett
 5. Danmark er alltid en feriehit :)

  SvarSlett