onsdag 28. oktober 2009

Dropp gavekort til jul!

Julegavekjøpene nærmer seg....
De siste mange årene har jeg hver jul og bursdag fått gavekort til hud- og kroppsbehandlinger i gave.
Det har alltid vært noe jeg har satt stor pris på, og jeg ble derfor glad for 2 nye gavekort sist jul.
Problemet da var at jeg gikk gravid, og ikke synes det var særlig fett å sitte/ligge i ro. Da utsatte jeg selvsagt å bruke gavekortene, for jeg tenkte de kunne være deilig å ha i høst. Nå er jo Mattias stor nok til å bli passet noen timer, mens jeg slapper av.
Jeg ble litt lang i masken da jeg så at gavekort hos Relax hud og kroppspleie (den i rundemannen) kun var gyldig i 6 måneder, men tenkte at det måtte jo løse seg.
Det gjorde det ikke! De har valgt å ikke følge forbrukerrådets veiledning som sier at gavekort er et verdipapir uten restriksjoner som bør gjelde minimum 3 år.
Salongen er i sin fulle rett til å lage egne regler, og hva er da et gavekort?
Et gavekort kan være, som i mitt tilfelle, penger forært til en bedrift uten noen som helst form for motytelse...
Jeg har flere venner som selv har vært ute for dette, og oppfordrer alle: Kjøp heller en liten ting til din familie og venner som du selv ville blitt glad for, dropp gavekortet, og la de heller selv bytte gaven dersom den ikke faller i smak:)
God tidlig førjulsshopping!

2 kommentarer:

  1. hihi så godt å høre at det ikke bare er meg de har tjent penger på... jeg fikk ett til bursdagen i januar, men med lillemor i magen å seriøs bekkenløsing fristet det liksom ikke å klatre opp på en benk. Jeg ringte rett etter fødselen i juli å forklarte meg å de sa de var greit.. Meeen jeg glemte det vis... ergo.. ikke noe gavekort bruk på meg..
    Så her hin dagen at jeg har glemt å bruke gavekortet mitt på to damer på kleppestø også... Håper de er litt rundere i kantene;)

    SvarSlett
  2. Ja, tipper vi alle har glemt å bruke gavekort, men 6 måneder er relativt kort tid.. Men men: Så har jeg lært å ikke kjøpe gavekort mer:)

    SvarSlett