torsdag 15. oktober 2009

Flyttekaos?

Tiden flyr når man har det gøy! Det er sånn det heter. Det betyr nok at jeg har hatt det veldig gøy de siste 2-3 månedene, siden jeg tenkte vi hadde såååå god tid til pakking og sortering før flyttedatoen skulle komme... Vi solgte leiligheten 5 august, vi flytter ut 23 oktober, det burde være masser av tid til system og sortering med hard hånd. (Jeg lover at både kjøkkenskap, diverse hyller og kommoder samt alles klesskap har stort behov for å bli tynnet litt ut i...)
Men, så hadde jeg det visst så gøy som hjemmeværende mor og med livet i sin helhet, at tiden flydde fra meg gitt!
Nå er det plutselig ikke så lang tid igjen, men jeg har da også startet med pakkingen, (startet i går...), det er sorteringen og systemene som er mangelfulle... Foreløpig er det kun dette jeg har maktet å plassere i kategorien "ikke beholde". Jeg regner med at størrelsen på den bunken vil øke betraktelig når jeg gjennomgår klesskapene. Sortering av klær SKAL jeg få tid til, så får jeg heller bortprioritere andre ting, som feks. bloggingen min et par dager:)

4 kommentarer:

 1. Misunner deg ikke den jobben men anbefaler likevel å gjøre det FØR dere flytter.. Her har vi loftet fult med spøkelsen fra tidligere hjem. kunne sikkert kastet halve loftet for aner ikke engang hva som er der men det er så tiltak å begynne å rydde

  SvarSlett
 2. Ja, jeg er godt i gang nå faktisk :) Laget sekk klar til Fretex, og lagt ut 3 annonser på Finn med ting og tang. Men... det gjenstår fortsatt en del :)

  SvarSlett
 3. blir det bortprioritering av Luna også nå?? hihi;)

  SvarSlett
 4. Det blir sikkert mer tid til kafe besøk, det frister jo ikke veldig masse å lage mat i et kjøkken fullt av kasser ;)

  SvarSlett