torsdag 14. januar 2010

Den nydeligste gaven:)

Mine kjære venninner gav meg tidenes nydeligste, og ikke minst den mest unyttige, lille ting til bursdagen. På Make up store, hadde de funnet et yndig lite egg, på stativ, med lypsyl inni, som nå er perfekt plassert på mitt ny-gamle sminkebord på soverommet mitt!Egget var usannsynlig unyttig, direkte vakkert og uforholdsmessig dyrt! Netopp slik luksus gode venninner unner hverandre. Det er spesielt koselig siden jeg aldri ville brukt de pengene på det selv, jeg ville aldri funnet på å ønske meg det heller, men helledussen så glad jeg allerede er blitt i det:)
Jeg blir glad når jeg kikker på det, og forestiller meg at akkurat denne lille tingen blir en av de tingene med stor affeksjonsverdi. En ting mine arvinger om 60 år forhandler vilt om å arve etter meg (litt syk og langsiktig tanke, men det var nå engang den tanken som datt ned i hodet mitt da jeg fikk gaven lørdag...)

3 kommentarer:

  1. Det er inspirert av faubergè-eggene fra tsartiden i russland. Vakkert!

    SvarSlett
  2. tror jeg må legge inn et slik eggønske til min bursdag..og heldigvis for de som skal kjøpe at det er lenge til desember..så har de litt tid å spare på:p

    SvarSlett