Gjett om jeg ble glad da jeg datt over en oppskrift på melkefrivaniljeis i Bergens Tidende :)
Den blir jeg jo nødt til å dele med resten av verden, for den smakte deilig! Dvs: Den er kjempegod helt til den smelter da er den ikke god lengre, så her er isen som vi har lov til å skynde oss å spise :)
3 egg

150 gram melis
3 ts. vaniljesukker
3,5 dl rismelk
Skill eggeplommer fra hviten
Pisk sammen eggeplommer med melis og vaniljesukker.
Stivpisk eggehviten i en annen bolle og rør den inn
Tilsett rismelken varsomt.
Ha i frys noen timer, ta den ut og pisk igjennom den, før du fryser den ferdig.
Neste dag:
Spis og kos deg :)
Det er godt med hjemmelaget is.. Koselig og besøke andre sine blogger:) Hvis du har lyst kan du bli med på Give Away inne på siden min:) Ha en fin dag videre..!!
SvarSlettJa, det er alltid godt :)
SvarSlettSå snill du er som lager is som lilleniesen også kan få smake:)
SvarSlettJa, takker for det :) Jeg mener is er en rettighet alle barn har om sommeren, så da blir jeg jo nødt til å bidra :)
SvarSlett